De lifestyle van de Champagnestreek

Zij heeft iets tijdloos, deze woning gebouwd op de site van een voormalige baksteenfabriek. De kamers ingericht met opvallende stoffen uit deze tijd, de rozentuin met 2000 rozen, het uitzicht op de verlichte kerk van Chavot bij het vallen van de avond, maken deze plaats tot een oase van rust genesteld te midden van de wijngaarden.
Confit van foie gras met ratafia, appel en tamarinde, geglaceerde noga met witte chocolade, of gabakken lotte-medaillons als verjaardagsmenu, alles draait hier om genieten. De rust van dit oord en zijn weelderige spa geven dit uitgelezen moment een feestelijke 5 sterren-sfeer

Overnachting

La Briqueterie, 5 sterren, Relais & Châteaux
In het hart van de Côte des Blancs biedt La Briqueterie in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving een exclusieve verfijnde service. De gastronomische keuken biedt subtiele gerechten waarin de producten uit de Champagnestreek een belangrijke rol spelen. De spa "ontspannings-bubbels" is een oase van rust waar u gebruik kunt maken van de hammam, jacuzzi en het binnenzwembad.

Activities

Na een verzorging of massage in de spa van het hotel kunt u op uw kamer van een fles Champagne genieten en vervolgens de fijne en subtiele keuken van de chef degusteren, waar de streekproducten in de schijnwerpers staan ! Na een royal ontbijt wordt u ingewijd in de geheimen van de ontwikkeling van deze kostbare goddelijke drank tijdens een bezoek aan de kelders van een groot Champagnehuis in Epernay.

Tarieven : 340 €

km

Laatste update : 03-03-2020