For your eyes only

In een 2CV Citroën, de beroemdste cabrio ter wereld, maakt u een rondrit door de wijngaarden. Hautvillers, het geboortedorp van Dom Pérignon, heeft ten minste één punt gemeenschappelijk met de 2CV : ze zijn beide wereldberoemd. Deze originele escapade wordt de avond ervoor voorafgegaan door een bezoek aan de kathedraal van Reims en het Domein Vranken-Pommery, Elisabethaanse architectuur en Gallo-Romeinse krijtgroeven waar het hele jaar door internationale hedendaagse kunst wordt tentoongesteld. Klim aan boord en laat u meevoeren op een avondrondvaart in de "Métamorph'eau'ses" naar Châlons-en-Champagne, om de stad en haar schatten te ontdekken in een zee van licht en geluid.

Overnachting

Grand Hôtel Continental, 3 sterren, Reims
Dit ideaal gelegen hotel in hartje Reims is gevestigd in een oud 19e eeuws herenhuis en zijn 61 kamers en suites met een unieke inrichting bieden u kwalitatief hoogstaand comfort.

Hôtel Le Renard, 3 sterren, Châlons-en-Champagne
In het hart van Châlons-en-Champagne biedt dit morderne etablissement ruime comfortabele kamers. In het restaurant kunt u genieten van een inventieve keuken en een rijke selectie van streekwijnen.

Activities

U brengt een bezoek aan de kathedraal van Reims dat als werelderfgoed is geklasseerd. Vervolgens kunt u na de rondleiding in de Pommery kelders genieten van een fluit Champagne.
Overnachting in het Grand Hôtel Continental.
Daarna gaat u op ontdekkingstocht naar Reims, Hautvillers en het Montagne de Reims aan boord van een mythisch voertuig: een 2CV ! Tevens krijgt u een fluit Champagne te midden van de wijngaarden aangeboden .
Overnachting in het Grand Hôtel Continental.
U ontdekt de stad Châlons-en-Champagne tijdens een becommentarieerde boottocht langs de talrijke kanalen die de stad doorkruisen.
Overnachting in het Hôtel Le Renard.

Tarieven : 323 €

km

Laatste update : 29-11-2019

U zult ook houden van ...

040-Noel-a-Epernay---Christophe-Manquillet-081217
2 days / 1 night