Waarom (er gebruik van)
maken...!

Ervaring anders met Isabelle, je gepassioneerd lokale gids, een uitstekende ervaring in private e-Mehari 100% elektrische aan de Grand Cru wijngaarden geklasseerd als werelderfgoed van de Unesco, de wijngaarden en de mooiste dorpen van de Champagne te ontdekken .

Kies uw ervaring uit bezoeken 6 loop van 2 uur om de hele dag, afhankelijk van het aantal wijngaarden, dorpen, wijnhuizen en champagne proeven in die u wilt ontdekken.

ook live voor een picknick onvergetelijke champagne te midden van wijngaarden en tijdens de oogst en genieten in deze bijzondere sfeer.

Al uw ervaringen zijn mogelijk!

Labels

  • Duurzaam toerisme
  • Wijngaarden & ontdekkingen

Gesproken talen

Engels, Frans
Wijngaarden & ontdekkingen

Deze dienstverlener biedt

Reserveren

Insolite Expérience Sabrage en privé à Aÿ Champagne

Reserveren

UNESCO Expérience privée en journée d'Epernay et Reims

Reserveren

Les Connaisseurs en privé 3H30 depuis Epernay et Reims

Reserveren

Les Incontournables en 3H30 en privé depuis Epernay

Reserveren

L' Expérience Prestige en privé en journée

Het (kleine) pluspunt

Dagelijks vertrek het hele jaar door, in het Frans of Engels en altijd in particuliere, mogelijk met steun van de plaats van uw gemak van Epernay, Reims en de omliggende dorpen.

Bezoeken

Taal van het bezoek

Engels, Frans

Rondleiding op aanvraag

ja

Tarieven

Omschrijving
Seizoen
Tarief min (in €)
Tarief max (in €)
Aanvullende info
Tarief Individueel
360
430
UNESCO EXPERIENCE Een privédag op ontdekking naar UNESCO sites: Reims, Epernay, de dorpen en wijngaarden van Aÿ en Hautvillers, met een bezoek aan de Dom Pérignon kerk + Een gezellige Champagne lunch + lokale sterke dranken + Een volledig bezoek aan een Champagne producent met proeverijen.
Tarief Individueel
360
430
PRESTIGE PRIVATE DAG EXPERIENCE: Ontdekking van de Côte des Blancs Grand Cru en de beroemde dorpen en wijngaarden van de historische Coteaux de la Marne in de buurt van Epernay + bezoek aan 2 onafhankelijke wijnboeren en proeverij van 6 Grand Cru/1er Cru Champagnes + gezellige lunch.
Tarief Individueel
300
DAGBELEVENISSEN OP MAAT : Op maat gemaakte privé tours en "à la carte" ervaringen: Haal het meeste uit je verblijf in de Champagne in Epernay, Reims en de omliggende dorpen met onze gepassioneerde gidsen/chauffeurs die comfortabel zitten in onze Premium voertuigen.
Tarief Individueel
115
BUBBLE TOUR 3H30: Bezoek in kleine groep (max. 8 personen) rond Epernay aan de Grand Cru dorpen en wijngaarden van de Côte des Blancs en Hautvillers + bezoek aan de Dom Pérignon kerk + bezoek en degustatie van 3 Champagnes bij een onafhankelijke wijnboer + 3 beroemde lokale sterke dranken.
Tarief Individueel
190
240
LES CONNAISSEURS 3H30 privétour langs de beroemdste Grand Cru/1er Cru dorpen en wijngaarden rond Epernay: de Côte des Blancs en Hautvillers met bezoek aan de Dom Pérignon kerk + Avenue de Champagne +Bezoek en proeverij van 6 Champagnes bij 2 wijnboeren + 3 beroemde lokale sterke dranken
Tarief Individueel
180
INCONTOURNABLES + : 3u30 in privésfeer in het hart van de dorpen en wijngaarden rond Epernay in de historische UNESCO-heuvels: Aÿ, Mareuil-sur-Aÿ, Mutigny en Hautvillers met een bezoek aan de Dom Pérignon kerk+Volledig bezoek aan een wijnboer met degustatie van 3 Champagnes en 3 Champenois gedistill
Tarief Individueel
160
INCONTOURNABLES: 3 uur privé in het hart van de dorpen en Grand Cru & 1er Cru wijngaarden van Aÿ-Champagne en Hautvillers + bezoek aan de Dom Pérignon kerk en de historische Coteaux de la Champagne die op de Unesco lijst staan + ontdekking van de Ay wijngaarden + bezoek aan een wijnboer met proeveri
Tarief Individueel
65
EXPERIENCE SABRAGE in prive van 1H15, komen om u te initiëren met deze Champagne traditie in het dorp van Aÿ met ontdekking van de kunst van het serveren, raden van proeven vergezeld van Biscuits Roses van Reims. Een fles zal worden gesabreerd per groep van 2 personen.
Tarief Individueel
15
55
OENOTOURISTISCHE ESCAPADE: 2 uur durende privéwandeling door de Champagne wijngaarden van Aÿ: geschiedenis van het dorp en de Grand Cru wijngaarden gelegen op de UNESCO heuvels, proeverij van de 3 beroemde Champenois sterke dranken (voor kinderen: op zoek naar de natuurlijke schat van Champagne, dru
Tarief bedrijf
65
Halve dag AY TEAMBUILDING EXPERIENCE: Vertrek als team op een 2 uur durend parcours (3,5 km) met aanwijzingen en uitdagingen in het dorp en de Grand Cru wijngaarden van Ay Champagne + uitreiking van diploma's met Champagne proeverij in een gezellige, landelijke sfeer!
Tarief Individueel
60
ERVARING SABRAGE SPECIAAL EVJF 2U : Als u op zoek bent naar een onvergetelijke en ongewone ervaring in de Champagne, kom dan leren hoe je flessen Champagne sabreert in het dorp Aÿ bij Epernay, met een inleiding tot de streek, proeverijen en een verrassingscadeau voor de bruid!

Aanvaarde betaalmiddelen

  • American Express
  • Carte bleue
  • Bank- en postcheques
  • Contant geld
  • Eurocard - Mastercard
  • Visa

Groupes

Groepen aanvaard

ja

opening

1 januari 2023 > 31 december 2025

Ontdek (in de)
omgeving...

Ontdek aanvullende ideeën in de buurt.

Distillerie Jean Goyard

à 0.11km

Champagne Pascal Henin

à 0.26km

Champagne Richard-Fliniaux

à 0.28km

Aÿ Eco Visite by Champagne Richard-Fliniaux

à 0.28km

A l'Allure champenoise

à 0.29km

Les Loges Pétillantes

à 0.3km

La Mongeardière - Maison dîte Le Moulin Bleu

à 0.3km

Le Clos d'Aÿ

à 0.31km

Champagne Collery

à 0.48km

Brasserie - Rôtisserie Henri IV

à 0.49km

La Maison d'Emile

à 0.49km

Champagne Hamm & Fils

à 0.57km