DE CHAMPAGNESTREEK OP EEN ANDERE MANIER BEKEKEN

De Marne is een streek van geschiedenis en herinnering, maar ook een streek waar men bewijst een rijke fantasie te hebben, om van uw bezoek altijd een bijzonder moment te maken!

Om van de gebaande paden af te gaan, zijn er diverse bijzondere vervoersmiddelen om de Champagnestreek te verkennen...

Tuk-tuk champenois

Wat is er nu spannender dan een tochtje langs wijnheuvels en dorpjes in een elektrische tuktuk? Tuk-Tuk Champenois biedt u verschillende circuits, waarbij u regelmatig even stopt om de rijkdommen en specialiteiten van het plaatselijke erfgoed te ontdekken.

TROT'IN PIERRY

Voor een ludiek, maar ook smakelijk tochtje kunt u voor een uitstapje naar de wijngaarden op een elektrische step kiezen, met aan het einde van de reis de chocolaatjes van Thibaut als beloning...

L'Impérial de Marie Antoinette

DUBBELDEKKER

Als u het graag hogerop zoekt, zit u goed in de dubbeldekker Marie-Antoinette... Hierin vindt u een salon met panorama-uitzicht, voor een rondrit in de buitenlucht met diverse lekkernijen, perfect om de wijnheuvels van de werelderfgoedlijst van de Unesco te ontdekken!

2 CV

U kunt de Marne ook op een ietwat ouderwetse manier verkennen, in een 2 CV, voor een uitstapje naar Reims of de champagnewijngaarden. A l'Allure Champenoise, les 2 CV d'Isa, Champagne Philippe Martin... er zijn meerdere adressen waar u terecht kunt voor een reis in de tijd, alleen of onder begeleiding...

AŸ ECO VISITE

Pour une visite plus exclusive, embarquez à bord d'une voiture 100% électrique et laissez-vous emporter par la passion d'un vigneron champenois ! James, votre guide, vous fera découvrir les coteaux historiques du vignoble d'Aÿ-Champagne, son métier et ses meilleurs champagne le temps d'une dégustation au coeur des vignes ! 

Une immersion silencieuse au coeur des paysages champenois, avec en prime la découverte des saveurs du précieux nectar local...

Aÿ Eco Visite
My Vintage Tour Company

Lijkt een onvergetelijke ervaring in een legendarische Franse oldtimer uit de jaren ‘80 u wat?

Dan moet u bij My Vintage Tour Company zijn, om in zijn Estafette Alouette een reis door de tijd te maken langs de champagnewijngaarden, de wijnkelders en hun bruisende drank!

Neem de tijd voor een uitstapje bij zonsondergang of geniet van een wat langere tocht langs de wijngaarden van de Montagne de Reims, de Côte des Blancs of de Marnevallei. Geniet van deze ontdekkingstocht, doorspekt met talrijke anekdotes... Wat kan het leven toch mooi zijn!

PROBEER HET EENS!

Ontdek alle details van de verschillende voorgestelde activiteiten en reserveer uw volgende uitstapje!