En route libre GEANNULEERD

Fietsen, steppen, skeeleren, wandelen...

Zondag 19 mei 2024 wordt een dag vol sport en vooral feest.

 

Of je nu een ervaren ruiter bent die zijn prestaties wil verbeteren of een amateur die op zoek is naar een ontspannen dagje uit, "En Rou(t)e Libre" heeft voor elk wat wils!

EVENEMENT GEANNULEERD


Als gevolg van internationale ontwikkelingen en de nadering van de Olympische Spelen van 2024 is het Vigipirate-plan opgewaardeerd naar het niveau “noodaanvallen”, waardoor het evenement En Rou(t)e Libre moet worden geannuleerd.


Het is met grote spijt dat we dit evenement hebben moeten annuleren, omdat we niet in staat waren om een voldoende veiligheidsniveau te garanderen voor de deelnemers en de mensen die betrokken waren bij de organisatie ervan, gezien de nieuwe regels die in deze specifieke context van kracht zijn.


We komen terug in 2025.  

De unieke ervaring van een rit op een afgesloten weg! 

Onze tour neemt je mee op een andere manier om de rijkdommen van de Champagnestreek te ontdekken en biedt een ideale omgeving voor iedereen die van zachte mobiliteit houdt: fietsen, scooteren, skeeleren, wandelen... 

  1. Veiligheid op de eerste plaats: Ons circuit is afgesloten voor verkeer, wat betekent dat je in alle rust kunt fietsen, zonder last te hebben van het verkeer.

  2. Absolute vrijheid: Je hebt volledige controle over je ervaring. Kies je eigen tempo, verken verschillende routes en geniet van elk moment op je eigen manier.

  3. Pittoresk landschap: Onze tour vindt plaats in een spectaculaire natuurlijke omgeving. Verwacht onderweg een adembenemend wijngaardlandschap.

  4. Opties voor iedereen: We bieden routes aan die geschikt zijn voor alle niveaus, van beginners tot professionals. Indien gewenst kun je ter plekke ook fietsen huren.

  5. Sociale ervaring: Sluit je aan bij andere liefhebbers van zachte mobiliteit en deel dit avontuur met vrienden en familie. Het is de perfecte gelegenheid om samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

  6. Eten en drinken: Er is genoeg entertainment in de steden en dorpen langs de route, en alles wat je nodig hebt om te ontspannen en een hapje te eten.

RESERVE

Kom op zondag 19 mei 2024 naar "En Rou(t)e Libre" voor een onvergetelijke dag.
Meer dan 30 km aan circuits wachten op je: gezinsrondjes, recreatieve routes en uitbreidingen voor de sportievelingen, er is voor elk wat wils!
Dus neem je fiets, step, skeeler of kinderwagen mee... je enthousiasme en maak je klaar voor een unieke ervaring in de Champagnestreek!

Tracé sous réserve de modification