Ontdek ons op de sociale netwerken

STEDENTRIP & ESCAPES GAME

Wilt u uw bestemming op een ludieke wijze ontdekken? Een leuke tijd beleven met uw gezin of vrienden?

Wij hebben alles wat u zoekt! Kies voor een actief bezoek en ontdek de rijkdommen en geheimen van de bezienswaardigheden op een vermakelijke manier!

Curiocity

VERKENNEN EN JE VERMAKEN!

Dat is wat "Curiocity” u biedt. Dit voor Epernay, Hautvillers, Reims en de wijngaard ontworpen concept biedt u een originele en leuke manier om de verschillende landschappen van de Champagne te ontdekken.

Samen met uw gezin of uw vrienden doorkruist u de stad tijdens een bijzondere speurtocht, op zoek naar de rijkdommen van het culturele erfgoed en de plaatselijke geschiedenis...

Een parcours van ongeveer een uur, geschikt voor klein en groot, om de stad op een vermakelijke manier te verkennen!

Curiocity - Epernay

Reims by Escapium

URBAN AVONTURIERS!

Challenge en teambuilding: met het voorplein van de kathedraal van Reims als vertrekpunt, kiest u uit een van de drie standaard formules of een formule op maat!

Een speurtocht vol lekkernijen en smakelijke aanwijzingen, ludieke en historische fotoshoots voor de hele groep en talrijke bijzondere accessoires of een wandeltocht vol challenges, waarbij uw observatievermogen en logica op de proef gesteld worden... Gezelligheid, ontdekkingen en verrassingen gegarandeerd!

City in my Bag - Reims

City in my bag

UW VISITBOX!

U gaat Reims verkennen in de vorm van een speurtocht: het erfgoed, de rijkdommen, de specialiteiten... Bij iedere etappe zijn er raadsels op te lossen, maar ook cadeautjes en dikke pret staan op het programma!

Iedere CityBox is bedoeld voor een bezoek met 2 tot 4 deelnemers, van 7 tot 77 jaar!

Reims by Escapium
Get Out ! Reims

WELK RAADSEL GAAT U OPLOSSEN?

Voor deze escape game op ware grootte zijn uw fijne detectiveneus en uw team uw beste bondgenoten om uit deze ruimte vol aanwijzingen te kunnen ontsnappen.

U heeft 60 minuten de tijd om alle beschikbare aanwijzingen te verzamelen, te analyseren en met elkaar in verband te brengen.

GET OUT heeft 3 verschillende thema’s, voor teams van maximaal 6 personen!

De spelleider, die geen deel uitmaakt van het team en zich buiten de ruimte bevindt, ziet en hoort alles en kan met u praten om u tips te geven, maar zal hij dat ook doen?

Het enige dat u zeker weet, is dat de tijd tikt... 1 uur is niet lang, als je een groot raadsel moet oplossen, zal het voor u genoeg zijn?

Meer informatie

PROBEER HET EENS!

Ontdek alle details van de voorgestelde activiteiten en reserveer gauw uw volgende avontuur