Vapeurs et Gourmandises
Restaurant
Themahoreca
22 Place du Forum
51100 REIMS
FrankrijkVanaf12
Waarom (er gebruik van)
maken...!
Manden dampen worden bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Ze bestaan __uit een vlees of vis, een geurende olie, kruiden, specerijen, kruiden en gemengde groenten.
Koken droge stoom maakt een snelle koken en kunt u de smaak van groenten herontdekken, vitaminen nemen en ontdek nieuwe smaken.
U vindt op Steamers en Delicatessen lei die wekelijks verandert.
Gesproken talen
Engels, FransToegelaten dierenja
FS_Nombre de couverts en terrasse
18
FS_Nombre de couverts max
46
Prestaties
Uitrusting
- Kinderstoel
- Zaal met airco
- Terras
Diensten
- Meeneem
- Levering
Meningen
Tarieven
Omschrijving
Seizoen
Tarief min (in €)
Tarief max (in €)
Aanvullende info
Volwassenenmenu
12
24
Kindermenu
6
6
Aanvaarde betaalmiddelen
- Carte bleue
- Bank- en postcheques
- Contant geld
- Eurocard - Mastercard
- Visa
opening
1 januari 2022 > 31 december 2023
Commentaar sluiting: Zondag, Maandagavond
De openingsuren bekijken
Ontdek (in de)
omgeving...
Ontdek aanvullende ideeën in de buurt.