Ontdek ons op de sociale netwerken

Vignobles&Découvertes

Dit label is een erkenning voor Franse wijnstreken die

zich inzetten voor een uitstekende ontvangst!

ONTVANGST, DELEN, AUTHENTICITEIT...

De Champagne is uniek en haar ongeëvenaarde godendrank is gekend in de hele wereld ... Maar de variëteit aan bodems, klimaatomstandigheden en wijnbouwpraktijken bieden een mozaïek van productiestreken die tot uiting komen in de verschillende champagnes.

Sinds 2013 verwelkomen 8 streken met het label "Vignobles et Découvertes"® u voor een authentieke ervaring en kennismaking met de talrijke facetten van dit kostbare nectar!

 

« HET LABEL "VIGNOBLES & DÉCOUVERTES" WORDT TOEGEKEND VOOR EEN PERIODE VAN 3 JAAR DOOR ATOUT FRANCE,

OP AANBEVELING VAN DE CONSEIL SUPÉRIEUR DE L'OENOTOURISME » 

De plaatselijke partners die dit label dragen zetten zich in om aan tal van eisen te voldoen: een goede ontvangst in het Frans of een andere taal, affiniteit met de wereld van de wijn, de zin om kennis over te brengen, authenticiteit, het openstellen van het natuurlijk, cultureel en menselijk erfgoed... stuk voor stuk criteria en eisen om dit kostbare label in de wacht te slepen!

Zij verwelkomen u en stellen u zorgvuldig geselecteerde activiteiten en diensten voor, de garantie voor een geslaagd verblijf in de Champagne!

AANBIEDERS MET LABEL

MEER DAN 500 AANBIEDERS IN DE CHAMPAGNE MET HET LABEL "VIGNOBLES & DÉCOUVERTES"

Kelders, accommodatie, restaurants, natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden, activiteiten, evenementen... Allemaal geselecteerd voor de kwaliteit van hun ontvangst, hun wens om te delen en hun authenticiteit.

Maak kennis met deze professionals die de rijkdom en de savoir-faire van de Champagne graag met u willen delen voor een onvergetelijke vakantie in onze wijngaarden!

het label