JONGE TALENTEN IN HET TOERISME

Een unieke actie in Frankrijk!

LATEN ONTDEKKEN EN DELEN!

Het gebeuren van de Jonge Toerisme-talenten heeft als doel creatieve mensen uit de toerismesector met een opmerkelijke savoir-faire die ze graag willen delen, voor het voetlicht te brengen!

De bedoeling is om innoverende initiatieven in de toeristische sector te belichten. Dit heeft het Agence de Développement Touristique de la Marne en Remi Castillo (Meld ons alle producties) ertoe gebracht om sinds 2013 als stimulans een wedstrijd te organiseren in samenwerking met de Toeristische Dienst van Epernay.

ER WACHTEN U ORIGINELE EN AUTHENTIEKE ACTIVITEIETN!

Het gaat hier om jonge ondernemers, mannen en vrouwen, gedreven door hun passie en enthousiasme, die de laatste jaren de uitdaging zijn aangegaan om hun activiteit op te starten.

De toeristische mogelijkheden die zij u aanbieden weerspiegelen ten volle hun kennis en hun verlangen om de streek en de rijkdommen van het departement te belichten. 

Originele accommodatie, restaurants die een eerbetoon zijn aan de lokale keuken, initiaties tot degustatie, verrassende activiteiten...  kortom, een waaier aan mogelijkheden om de Marne streek op een originele wijze te ontdekken!

JONGE TALETEN IN HET TOERISME

JTT

DE FINALISTEN VAN 2019

CATEGORIE CHAMPAGNE & WIJNTOERISME 
- My Vintage Tour Company, Maeva Garza
- Dégustation en pleine conscience, sophrologie, Nicole Kulhaneck, Mairy-sur-Marne
- La cave d'Edouard, Jean-Baptiste Martin, Bouzy

CATEGORIE ACCOMMODATIE, RESTAURANTS & STREEKPRODUCTEN
- Le Jardin d'Hiver - Jean-Baptiste Leclerc, Châlons-en-Champagne
- Le Wine Bar by le Vintage, Nicolas Papavero, Reims
- La Demeure des Sacres - Céline Songy, Reims

CATEGORIE CULTUUR, NATUUR, AMBACHTEN, RECREATIECULTURE
- Le Clos Gallice, Manon Escale, Epernay
- Drell Digital, Léo Ginalhac, Reims
- Association de Promotion des Deux Coteaux (circuits), Vincent Leglantier, Sézanne

Een speciale prijs werd toegekend AAN Mail Boxes voor de kwaliteit van zijn dienstverlening die het mogelijk maakt het oenotoeristisch verblijf van veraf wonende klanten te verlengen door hun pakketten op te sturen. 

DE LAUREATEN VAN 2019

Na de audities op hoog niveau voor een aandachtige jury, werden de laureaten van de editie 2019 bekend gemaakt tijdens een ceremonie in het Centre vinicole Champagne Nicolas Feuillatte.

  • Maëva Garza de My Vintage Tour Company, Categorie "Wijntoerisme" eveneens de publiekprijs! Voor haar rondritten met vintage voertuigen in de wijngaarden van de Champagne
  • Céline Songy de La demeure des Sacres, Categorie "Accommodatie, restaurants & streekproducten" voor haar prachtige woning op wandelafstand van de kathedraal van Reims
  • Léo Ginalhac de Erell Digital, Categorie "Cultuur, natuur, ambachten, recreatie” voor de innoverende bevordering van de Champagne en zijn actoren
  • Marc Brissiaud de Mail Boxes Etc.Prix spécial du Jury voor de exportservice naar het buitenland (champagne en andere toeristische aankopen) om de toeristische beleving van onze bezoekers te verlengen.

ONTDEK DE CHAMPAGNE EN DE MARNE-STREEK OP EEN ANDERE MANIER

Ontdek de laureaten van Jonge toerisme-talenten en originele en authentieke activiteiten die blijk geven van savoir-faire en de wens om de Marne-streek en haar rijkdommen te belichten.

 Guids voor Jonge talenten in het Toerisme