Randonnée des Faux de Verzy label T&H

Voetgangers
VERZY > VERZY
2,8

Waarom (er gebruik van)
maken...!

Tijd voor een wandeling in het bos, ontdek de Faux de Verzy bomen die zijn huis naar uitzonderlijke stoken de nieuwsgierigheid van jonge en oudere kinderen. Een parcours van ongeveer 3 km door de biologische reserve die huizen en maakt wandelaars om deze unieke beuken lokale treinen te bewonderen in de wereld.

Met apparatuur die voldoen aan de behoeften van mensen met een handicap, de rit van Verzy Faux is voorzien van een broodkruimel langs het circuit, een braille beginnen paneel en twee koperen platen met de cursus en silhouet False reliëf. De toegang tot False wordt vergemakkelijkt door een pad verpletterd toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Een innovatie: de National Forestry Office lanceert gratis digitale applicatie toegang tot uw ontdekking van Faux de Verzy verbeteren. De enige voorwaarde is dat de app hebt gedownload voor uw bezoek, want het bos van Verzy niet wordt gedekt door het netwerk nodig is om er te komen. "In Verzy bos" is beschikbaar in de Google Play en de App Store.

Tracé de l'itinéraire

Ontdek (in de)
omgeving...

Ontdek aanvullende ideeën in de buurt.

Perching Adventure

à 0km

Les Faux de Verzy

à 0km

Le Logis aux Bulles Chambre "Effervescence"

à 0.05km

Le Logis aux Bulles Chambre "Brut"

à 0.05km

LE LOGIS AUX BULLES "Chambre Elégance"

à 0.05km

Perching Bar

à 0.06km

La Maison Penet

à 0.11km

Champagne Fresnet-Juillet

à 0.15km

Manoir de Verzy

à 0.17km

Champagne Alain Lallement

à 0.21km

Champagne Etienne Lefèvre

à 0.26km

Champagne Louis de Sacy

à 0.27km