Wettelike vermeldingen

AUTEURSRECHTEN

Agence de Développement Touristique de la Marne
13 bis rue Carnot - CS 50074
51006 Châlons-en-Champagne Cedex
Tél. : 03 26 68 37 52
Fax : 03 26 68 46 45
Email : contact@tourisme-en-champagne.com

Overeenkomstig de Code de la Propriété Intellectuelle ((Frans wetboek intellectuele eigendom) is elk gebruik (voorstelling of reproductie) van de website, geheel of gedeeltelijk, strikt verboden, behoudens de uitdrukkelijke en voorafgaande toelating van ADT Marne.

Waarschuwing

De op de website van ADT Marne voorgestelde gegevens, niet limitatief, worden gegeven ter informatie. ADT kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele wijzigingen die zich in de loop van het jaar kunnen voordoen. Het is dus aan u om de juistheid van de informatie te controleren bij de dienstverleners.
Alcoholmisbruik is schadelijk voor uw gezondheid. Geniet maar drink met mate.

De bezoeker van de website aanvaardt dat het gebruik van de site van het Agence de Développement Touristique de la Marne wordt beheerst door het Franse recht.

HYPERTEXT LINKS

ADT Marne wijst alle verantwoordelijkheid af met betrekking tot websites die toegankelijk zijn vanaf zijn eigen site.

De hypertext links die zijn geplaatst in het kader van onderhavige website in de richting van andere bronnen op het internet, met name naar partners, worden duidelijk geïdentificeerd en de sites waarnaar wordt verwezen zijn hierover geïnformeerd en/of hebben vooraf hun toestemming verleend. De Departementale Commissie voor Toerisme in de Marne verbindt zich ertoe de hypertext links op te heffen bij het eerste schriftelijke verzoek hiertoe van de ondernemingen aan wie deze sites toebehoren.  Agence de Développement Touristique de la Marne kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor hypertext links naar andere bronnen op het Internet.

U heeft de mogelijkheid een hypertext-link te plaatsen tussen uw site en de site tourisme-en-champagne.com door volgend HTML-commando in te geven: http://www.tourisme-en-champagne.com
Zodra de link met de site tourisme-en-champagne is gecreëerd, vragen wij u:
1. Ons te verwittigen per mail aan cdt51@tourisme-en-champagne.com, of per post of fax op (33) 3 26 68 46 45.
2. Ons logo in te voegen
3. Onze site te laten openen in een nieuw venster, daar de site tourisme-en-champagne.com niet mag worden geïntegreerd in de navigatie van partnersites.

Er kan slechts een link naar de site http://www.tourisme-en-champagne.com worden gecreëerd na uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van ADT Marne.

INFORMATICA EN VRIJHEDEN

De website van ADT Marne is aangegeven bij de Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL).

Overeenkomstig de wet n° 78-17 van 6 januari 1978, mag informatie die is verzameld over de websitebezoekers via formulieren, mailinglijsten of discussiefora, niet worden verspreid aan externe personen, uitgezonderd om te voldoen aan reglementaire of wettelijke verplichtingen. De antwoorden die zijn verstrekt door de websitebezoekers zijn facultatief, het niet beantwoorden van vragen heeft geen enkel bijzonder gevolg. De verstrekte antwoorden moeten echter voldoende zijn om CDT in staat te stellen de aanvraag te verwerken. Bij de uitgever kan een recht op toegang, wijziging of verwijdering worden uitgeoefend.

CRÉDITS

Foto's: De afbeeldingen op deze site zijn van: P. Bourguignon, G. Carlier, H. Diard/Planet Pictures, J. Durvicq, W. Fautré, G. Fleuri, O. Frimat, F. Gilson, B. Gouhoury, C. Goupi, JK Gräber, L. Grigord /Marge Noire, JC Guibaud, J. Guillard/Scope, M. Jolyot, JS Kwiecien, P. Latour/Marge Noire, X. Lavictoire/De Visu, JM Lecomte, Ph Maille, JF Mallet, C. Manquillet, P. en M. Maréchaux, G. Paté, B. Sivade, P. Stritt, J. Tribhout - Fotolia - Collection CDT Marne of zijn rechtstreeks afkomstig van websites of sociale pagina's van toeristische dienstverleners waarnaar op deze site wordt verwezen.

Directeur van de publicatie: Amélie Savart

Webmaster: Nathalie Gurheim - Tél. 03 26 69 59 96 - n.gurheim@tourisme-en-champagne.com

ONTWERP, REALISATIE EN HOSTING VAN DE WEBSITE:

Faire Savoir
Parc Horizon de la Haute Borne - Bat 4 - 2/6 avenue de l'horizon
59410 Villeneuve d'Ascq
Tel: 03 20 58 91 52
Fax: 03 20 58 91 53
E-mail : contact@faire-savoir.com
www.faire-savoir.com